Pla Director de la Clínica Sant Josep de Manresa

Procés d’adequació, ampliació i reforma de les principals instal·lacions de producció de fred i de calor, així com la distribució d’energia de l’edifici, gasos medicinals, dades, etc. de la Clínica Sant Josep de Manresa per donar compliment al les noves necessitats funcionals i de creixement de l’edifici.

L’edifici consta de 62 habitacions, 4 quiròfans, 1 quiròfan sèptic, 3 sales de part, zones de pre i post operatori, zona de despatxos, servei de consultes externes, serveis de tractament d’imatge, urgències, atenció especialitzada i pàrking. Es preveu un creixement al doble de la seva superfície.

S’ha coordinat un concurs per a empreses de serveis energètics tal que permet afrontar noves inversions i la optimització de l’energia del centra, a la vegada que s’implantarà una trigeneració que permetrà finançar part de les reformes amb els estalvis aconseguits.

Arquitecte: Bbats consulting&projects S.L.P.

Superfície: 19.413 m²

Any: 2010-2012